T.F.V. "De Smeetskring" Corona-blog #2 - Circulaire
Coronavirus 4972480 1920 large

T.F.V. "De Smeetskring" Corona-blog #2

Vandaag deel 2 van ons corona-blog waarin een van onze leden vertelt over hoe hij of zij deze rare tijd ervaart. In dit artikel komt Anne-Sophie aan het woord die online is afgestudeerd.

Het moment waar ik jaren naar had uitgekeken kwam steeds dichterbij. Al vele vrienden en vriendinnen gingen mij voor en hadden, ondanks de soms pittige ondervragingen, een geweldige dag. De verdediging van je masterscriptie, waarbij je na afloop eindelijk die lang begeerde bul kunt ondertekenen in het bijzijn van vrienden en familie. Vervolgens kan traditiegetrouw de champagne ontkurkt worden in de Esplanade. Het is voor de meesten een mooi einde van een geweldige studententijd. Mijn afstudeerdatum was bewust iets verder uitgesteld in de hoop dat er toch publiek aanwezig mocht zijn. Maar helaas pakte de coronacrisis erger uit dan in eerste instantie verwacht. Hierdoor was een afstudeerzitting in real life zelfs niet meer mogelijk. Uiteindelijk verliep de laatste officiële dag van mijn studentenleven dus heel anders dan verwacht. In mijn eentje heb ik via een zoom-meeting bijna een uur lang mijn scriptie mogen verdedigen. Voor de professoren was het ook even wennen, maar vanuit hun werkkamer thuis waren de vragen niet minder kritisch. Toch ook wel bijzonder en het gevoel dat ik na afloop had was zeker niet minder mooi. Het is natuurlijk uitzonderlijk om in de gekke tijden die we nu meemaken deze mijlpaal te kunnen ‘vieren’. Desondanks heb ik echt genoten van deze dag!

Lieve Smeetskringers, bedankt voor alle geweldige jaren en mooie herinneringen! Hopelijk blijven jullie allemaal gezond de komende periode! Dat er maar snel weer ‘normale’ afstudeerzittingen kunnen plaatsvinden.

Columns
Virus 213708 1280 small
T.F.V. "De Smeetskring" Corona-blog #4
Vandaag deel 4 van ons corona-blog waarin een van onze leden vertelt over hoe hij of zij deze rare tijd erv...
Columns
Coronavirus %c2%a9unsplash small
T.F.V. "De Smeetskring" Corona-blog #3
Vandaag deel 3 van ons corona-blog waarin een van onze leden vertelt over hoe hij of zij deze rare tijd erv...
Columns
Coronavirus 4972480 1920 small
T.F.V. "De Smeetskring" Corona-blog #2
Vandaag deel 2 van ons corona-blog waarin een van onze leden vertelt over hoe hij of zij deze rare tijd erv...
Columns
Tn carona small
T.F.V. "De Smeetskring" Corona-blog #1
Net als een groot deel van het land zit de Circulairecommissie momenteel in quarantaine. Hoe ervaren zij de...