T.F.V. "De Smeetskring" Corona-blog #3 - Circulaire
Coronavirus %c2%a9unsplash large

T.F.V. "De Smeetskring" Corona-blog #3

Vandaag deel 3 van ons corona-blog waarin een van onze leden vertelt over hoe hij of zij deze rare tijd ervaart. In dit artikel komt Yosje aan het woord over haar online werkervaringen.

Na mijn uitwisseling in IJsland heb ik er bewust voor gekozen mijn bachelorthesis uit te stellen. Ik wilde heel graag in deze periode een werkstudentschap doen en mijn werkzaamheden op het Fiscale Instituut Tilburg voortzetten. Immers ben ik iemand die graag onder de mensen is en hier ook mijn energie uit haalt.

Het forensen met het OV naar Waalre drie dagen in de week begon zijn tol te eisen, vooral omdat ik graag iets langer in bed blijf liggen. Uit al mijn enthousiasme heb ik op 13 maart een auto gekocht om naar het werk te rijden. Ik denk dat wij allemaal nog wel weten dat 16 maart het hele land op slot ging. Als ‘Silver lining’ is de benzine nu wel goedkoop.

Het is een unieke ervaring om elke dag op te staan, twee stappen te zetten, achter je bureau gaan zitten en te gaan werken. Ondanks deze vervelende periode, met waarschijnlijk de enigste pandemie deze eeuw, leer je toch je collega’s en vrienden op een andere manier kennen. Je gaat immers samen door deze unieke periode. Er wordt nu opeens meer verantwoordelijkheid op je schouders gelegd, die je normaal niet zou krijgen.

Naast mijn werk heb ik in deze periode ook mijn thesis geschreven. Gisteren heb ik de uitnodiging binnen gekregen voor de verdediging. Deze zal, net zoals het meeste in ons leven momenteel, digitaal zijn.

Het 50-jarige bestaan gaat nu om veel meer redenen de geschiedenisboeken van de Smeetskring in.

Lieve Smeetskringers, blijf allemaal gezond komende periode. Vanaf 1 juni mogen we de terrasjes weer open. Houdt de 1,5 meter afstand en binnenkort kunnen we weer met elkaar een glas vol bier/wijn heffen.

Columns
Virus 213708 1280 small
T.F.V. "De Smeetskring" Corona-blog #4
Vandaag deel 4 van ons corona-blog waarin een van onze leden vertelt over hoe hij of zij deze rare tijd erv...
Columns
Coronavirus %c2%a9unsplash small
T.F.V. "De Smeetskring" Corona-blog #3
Vandaag deel 3 van ons corona-blog waarin een van onze leden vertelt over hoe hij of zij deze rare tijd erv...
Columns
Coronavirus 4972480 1920 small
T.F.V. "De Smeetskring" Corona-blog #2
Vandaag deel 2 van ons corona-blog waarin een van onze leden vertelt over hoe hij of zij deze rare tijd erv...
Columns
Tn carona small
T.F.V. "De Smeetskring" Corona-blog #1
Net als een groot deel van het land zit de Circulairecommissie momenteel in quarantaine. Hoe ervaren zij de...