T.F.V. "De Smeetskring" Corona-blog #4 - Circulaire
Virus 213708 1280 large

T.F.V. "De Smeetskring" Corona-blog #4

Vandaag deel 4 van ons corona-blog waarin een van onze leden vertelt over hoe hij of zij deze rare tijd ervaart. In dit artikel komt Renske Voermans aan het woord.

Wat begon als een erg druk collegejaar, door het vieren van ons vijftig jaar bestaan, eindigde al snel na de Bedrijvendag. Langzaam begint er licht te komen in de duisternis en gaan we binnenkort weer iets organiseren voor jullie. Ook wij als bestuur werken thuis, zonder elkaar, zonder vaste snelle computer, zonder lekker zittende bureaustoel en niet in Esplanade. Nu aan de keukentafel op m’n eigen laptopje, waar ik gelukkig photoshop op heb kunnen downloaden. Een voordeel is dat de koffie thuis beter is dan de koffie in E. Een ander voordeel is dat we nu meer tijd hebben om vakken te halen én gaat Emile ook eindelijk Vermogensrecht en dus zijn bachelor halen. Sil gaat voor Finance 1&2, Luc voor OF2 en ik ga hopelijk mijn eerste mastervak binnen halen. Het is wel raar om bijna 50 uur per week door te brengen met 3 bestuursleden en ze dan ineens niet meer te zien, gelukkig staan ze op mijn mok en werken we zo een beetje ‘samen’.

Naast elkaar missen we jullie ook heel erg! Onze altijd gezellige en enthousiaste leden en actieve leden, die maar al te graag naar onze activiteiten gekomen waren. Gelukkig is er al een activiteit gepland dus houd de website goed in de gaten!

Waar je normaal waarschijnlijk rond april / mei als bestuur gaat beseffen dat het er bijna op zit, was het voor ons sneller afgelopen dan gepland. Wat begon met een uitbraak in Zuid-Korea en het annuleren van de studiereis, eindigde in een thuiszittend Nederland en bestuur L. Bestuur LI staat inmiddels alweer klaar om het stokje van ons over te nemen en na de tentamens gaan dan ook de eerste bestuurstaken overgedragen worden. Trouwens over bestuur LI, jullie zijn vast erg benieuwd wie dit zijn geworden, maar dat houden we nog even geheim!

Voor nu: blijf gezond, blijf gezellig, hopelijk zien we elkaar snel en kunnen we ons bestuursjaar alsnog proostend afsluiten!

Columns
Virus 213708 1280 small
T.F.V. "De Smeetskring" Corona-blog #4
Vandaag deel 4 van ons corona-blog waarin een van onze leden vertelt over hoe hij of zij deze rare tijd erv...
Columns
Coronavirus %c2%a9unsplash small
T.F.V. "De Smeetskring" Corona-blog #3
Vandaag deel 3 van ons corona-blog waarin een van onze leden vertelt over hoe hij of zij deze rare tijd erv...
Columns
Coronavirus 4972480 1920 small
T.F.V. "De Smeetskring" Corona-blog #2
Vandaag deel 2 van ons corona-blog waarin een van onze leden vertelt over hoe hij of zij deze rare tijd erv...
Columns
Tn carona small
T.F.V. "De Smeetskring" Corona-blog #1
Net als een groot deel van het land zit de Circulairecommissie momenteel in quarantaine. Hoe ervaren zij de...