College Kick-Off Hockeytournament 2018 - Circulaire
Tn img 0246 large large

College Kick-Off Hockeytournament 2018

Dinsdag 11 september stond het College Kick-Off Hockeytournament op het programma. De eerstejaarscommissie van T.F.V. “De Smeetskring” had samen met Asset Marketing het toernooi georganiseerd.

Het was een stralende dag. Hoewel het eigenlijk iets te warm was om een optimale sportprestatie te leveren, hoorde je niemand klagen. Waarschijnlijk kwam dat ook doordat het gros van de hockeyers al met de gedachten bij de geplande barbecue zat.

De deelnemers waren van tevoren opgedeeld in tien teams; zes van de Smeetskring en vier van Marketing. Vervolgens werden er twee poules gevormd. Om 13.30 uur vingen de eerste poulewedstrijden aan. Al snel scheidde het kaf zich van het koren. 6-0, 7-0, 10-0.. zomaar enkele uitslagen van deze knotsgekke middag die erg sportief verliep. Een opvallende statistiek: op veld 1 werd maar liefst 56 keer gescoord, terwijl op veld 2 de keepers niet meer dan 42 ballen om de oren kregen.

Dat hockey een echte sport voor fiscalisten is, bleek wel uit het feit dat drie van de eerste vier plaatsen op de eindranglijst werden bezet door teams van de Smeetskring. Zo speelden Smeetskring 3 (nummer 2 poule A) en Smeetskring 6 (nummer 2 poule B) de troostfinale, die overigens werd gewonnen door Smeetskring 6 met 1-0. De grande finale ging echter tussen Smeetskring 1 (winnaar poule A) en Marketing 2 (winnaar poule B). De wedstrijd werd uiteindelijk pas langs het veld beslist; na een 2-2 gelijkspel óp het veld, won uiteindelijk Smeetskring 1 het toernooi na een bloedstollende bierestafette. Vervolgens was het tijd voor een heerlijke barbecue en tenslotte werd er nog geborreld. Complimenten aan de organisatie voor deze prachtige en soepel verlopen dag!

Verslagen
Tn img 2725 large small
Inhousedag Pereira
Vrijdag 11 januari stond de eerste formele activiteit van 2019 op de planning; de inhousedag van belastinga...
Verslagen
Tn img 2663 small
Inhousedag Meijburg 2018
22 november 2018 vond de inhousedag van Meijburg & Co plaats. Op deze donderdag reisden zowel de fiscaal st...
Verslagen
Tn lustrum cantus goed small
COdE Biercantus 2018
Lustrum COdE Biercantus Op vrijdag 16 november was het weer zover, de COdE Biercantus. Dit keer echter een ...
Verslagen
Tn img 2557 large small
Inhousedag Baker McKenzie 2018
Afgelopen 8 november 2018 reisden de Tilburgse fiscalisten af naar de Zuidas. Het was echter niet enkel een...