Tilburg University Cantus 2017 - Circulaire
Tn img 1773 large

Tilburg University Cantus 2017

Op maandag 4 september was het weer zo ver en werd het collegejaar officieel ingeluid met de Tilburg University Cantus. Dat er al een collegeweek aan vooraf was gegaan, drukte de pret gelukkig niet. Voor de gemiddelde student begon de TUC al rond 18.30 uur, maar voor sommige keurige studenten uit de Master was het eerst nog even genieten bij een uurtje Tax Assurance 1, waaronder ik. Na thuis toch even wat gegeten te hebben ging de verenigingspolo aan en was het op weg naar het evenemententerrein, wat iets later op de avond zich ontwikkelde tot een ontmoetingsplek voor allerlei soorten studenten. Sommigen iets amicaler en betrokkener dan anderen, en voor een enkeling het weerzien met oude vrienden of bekenden. Later arriveren heeft soms ook zo zijn voordelen, zoals het beste plekje om rijenlange Smeetskringers gezellig mee te zien zingen, of drinken.

Voor velen is de TUC inmiddels een vast recept op weg naar een prachtige avond, en voor sommigen was deze editie hun vuurdoop. Vooral voor die laatste groep is het natuurlijk een voortzetting van de introductiecantus, maar wil ik als ervaren rot toch een kleine nuance maken: deze massale cantus is niet een echte belevingscantus. Die zullen jullie echter nog genoeg meemaken denk ik zo.

Zoals altijd zijn er na de cantus drie opties: het verstandige naar huis gaan (in termen van nutsfunctie zit je op dat moment in tijd eigenlijk al op het lokale optimum), al dan niet gepaard met een bezoekje aan een eettent naar keuze (samen zullen we dik worden). Of kei-hard verliezen in de verschillende kroegen. Niet alleen is het druk, het is ook qua beleving mosterd na de maaltijd.

Hoe dan ook: het was het avondje weer wel. Niet in de laatste plaats om de aapjes op het VIP-deck eens ongegeneerd aan te staan gapen. Op naar de volgende!

Verslagen
Tn img 4087 small
Fiscaal Congres
We kunnen geen krant (of website, of app, of enig ander medium, want wie van generatie Y leest er nu nog kr...
Verslagen
Tn img 4013 small
Inhousedag Baker McKenzie
Donderdag 2 november was het weer tijd voor een inhousedag, ditmaal bij het kantoor van Baker McKenzie gele...
Verslagen
Tn img 20171104 wa0001 small
Bestuur ... met
Op 26 oktober en 1 november was het weer tijd voor een leuke activiteit, dit keer georganiseerd door het be...
Verslagen
Img 3058 small
Eerstejaarsactiviteit
Op woensdag 25 oktober was die er dan, de eerstejaarsactiviteit met verrassing! Om 18:00 was er een grote o...